R

Dobrodošli na moj blog. Ovaj blog je pokrenut sa namjerom da se pokaze istina ma kakva ona bila.Molim potencijalne ucesnike u raspravama da ne koriste proste i vulgarne izraze i da pokazuju malo postovanja jedni prema drugima.

09.05.2009.

Hronike Crne rupe - Prapočetak

 ...Gledao je sa vrha Najveće piramide na Svijetu. U daljini je vidio tornado koji je ganjao grupu vojnika vlastite vojske, usputno rušeći sve pred sobom. Ponekad bi tornado sustigao grupu, zavrtio par vojnika i onda ih nevjerovatnom brzinom ispalio u nepoznatom pravcu i smjeru. Okrenuo je glavu na drugu stranu. Tamo su se četiri kamene kugle kotrljale pri tome pravi ći različite formacije. Bilo da su se zbile i napravile četverokut ili formirale trokut ili njima, činilo se, najdražu formaciju "cvijet", što je za posljedicu imalo enormno električno pražnjenje. Munje koje su pri tome nastajale pržile su visoko sveštenstvo, satjerano u polukrug Hrama Banane, koji se nalazio jugo-istočno od Najveće piramide. Nešto dalje, jedan plećati brkajlija je pokušavao upaliti nekakvu napravu, istovremeno sličnu kosilici, kombajnu, aparatu za kafu i mašini za veš, mada, posmatrač bi se mogao zakleti, ličila je i na mješalicu za beton. Brkajlija je dozivao Ibru, Žutog, Zombija, ali mu se niko nije javljao. Posmatrač odmahnu glavom. Pažnju mu privuče jedan stariji čovjek. On je iz suvenirnice kupio figurice ratnika i heroja, zmajeva i demona i trpao ih u vrečicu. Malo dalje na manjoj piramidi istočno od Najveće piramide grupa djevojaka i malo starijih muškaraca, sa srpovima i čekićima, odjevena samo u lovorov vijenac oko glave na kojem je preovladavala crvena zvijezda petokraka pokušavali su nekim ritualom odagnati vodu koja je nadolazila. Čitav taj nered i paniku upotpunjavala je nestvarna slika drvenog pijetla na četiri noge iz čijeg su se stražnjeg otvora pokušavali spustiti neki ljudi.
Posmatrač je bio Visoki svećenik Mujo Nacereni. Sebe je smatrao uljudnim vjernikom koji je približio istok i zapad sjever i jug. Često je njegov govor pokretao i preokretao mišljenja političara, što je, mislio je Visoki Sveštenik, bilo normalno. U tom trenutku Visoki sveštenik je razmišljao:
"Kada je sve krenulo naopako? Da li onda kad se pojavio onaj sa smiješnim kožnim šeširom što je pokušavao ukrasti statu-u ASULAF- simbol plodnosti? Ili onda kad smo posao dali onom brkatom inženjeru? Ili onda kad je Arheofaker došao da nam pomogne? Možda onda kad smo zle duhove istjerivali onim lubanjama? A da nije krenulo naopako kad smo poveli rat za Dokazivanje? Ili kada smo otjerali one slijepe Redovnike Naučne Sekte koji su nam pokušavali skrenuti pažnju da je ovo propast?"
Nije mogao vjerovati svojim očima. Misli su mu odlutale u prošlost...

Tu bi kontinju...
R
<< 05/2009 >>
nedponutosricetpetsub
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

MOJI LINKOVI

Moj e-mail
resistancev@yahoo.co.uk

CLANOVI APWR:
Piramidalna prevara
Piramida Zablude
Science politics
Stultitia blog
Stultita na bloger.hr
R na bloger.hrANTYPYRAMIDWEBRING
AntiPyramidWR

PREPORUCENO
IDIJEBIMATER
FUN
GLUPANI
UMJECE TERSANJA
BASTA MISTERIJE

BROJAČ POSJETA
154682

Powered by Blogger.ba